Juliette Has a Gun

Juliette Has a Gun

Juliette Has A Gun – parfemi koji krše pravila za žene koje u tome uživaju
Parfem je jedno od najsnažnih oružja moderne ženstvenosti. Samosvesna heroina novog doba parfeme menja i bira u zavisnosti od godišnjih doba, raspoloženja i namera. Ona je bezbrižna, provokativna, otmena, drska…uvek drugačija. I uvek primećena. Probajte sve Juliette Has a Gun mirise i izaberite svoj.

Savremena žena danas svoju jedinstvenost može izraziti na toliko načina, ali i dalje je neprevaziđen miris po kome će je prepoznavati i pamtiti. Upravo to je na umu imao Romano Ricci, praunuk legendarne dizajnerke Nine Ricci, kada je, svestan tipičnog ženskog paradoksa – želje za romantičnom ljubavlju , ali i nezavisnošću u isto vreme – stvorio jedinstveni parfemski brend i svojevrsni znak raspoznavanja nove generacije – Juliette Has a Gun. Predstavio je svetu parfem koji bi nosila jedna savremena i urbana žena, drugačija, moderna, ona koja se usuđuje. U imenu je spojio šekspirovski mit o ljubavi i pištolj, naglašavajući tako da je parfem jedno od najsnažnijih oružja ženstvenosti. Ovaj parfemski brend svojim mirisima predstavlja sva lica ženstvenosti. Razlikuju se po boji, imenu i samoj kompoziciji i svaki na svoj način daje pečat karakteru.

Romano Ricci je svoje bogato porodično nasleđe uspešno nadgradio modernim tendencijama. Mlad, lucidan, u pokretu, pun iznenađenja i životne strasti, svojim entuzijazmom je zarazio čuvenog parfimera Francisa Kurkdjiana, sa kojim je stvorio ovaj intrigantni parfemski brend. Izraz njegove inventivnosti je i dizajn parfema. Gde je pištolj, tu je i municija, i dok bočicu možete držati na toaletnom stolu, za tašnu je tu mali damski parfem u obliku metka, koji sadrži parfemsko ulje jednog od Juliette Has a Gun parfema i prodaje se uz tri dodatna punjenja. Parfem je za njega poput nevidljive odeće. Izborom parfema, reći ćemo o sebi vise nego rečima i pokazati da u svakoj od nas postoji delić svake Juliette. Romantično sanjarenje, senzualno zavođenje, topla sofisticiranost, drska izazovnost, zrela, stamena, samouverena ženstvenost. Ovi parfemi dočaravaju sve čari nepredvidljivosti jedne žene. Ona poznaje sve tajne zavođenja, a Romano Ricci poznaje sve paradokse ženstvenosti. “Mislim da svaka žena ima nekoliko lica i ne treba da ih otkrije sve odjednom. U toj misteriji leži njena čar. Drage dame, budite nepredvidive – danas otkrijte svoju ranjivu stranu, sutra budite seksi zavodnica, prekosutra jake i smele…“, kaže Romano.

Ovo su jedinstveni i nesvakidašnji parfemi sa stavom, baš kao i žena koja će ih odabrati. Jer ona je hrabra i sigurna u to da želi da bude drugačija, samouverena, zabavna i neodoljiva.